Estampació i sublimació

Treballem amb plotters Mimaki i amb les seves tintes originals, que ens permet realitzar repeticions de colors perquè sempre siguin els mateixos.

Realitzem la sublimació amb una planxa al buit perquè la tinta penetri més en el teixit, aconseguint que els colors surtin més vius i evitant que perdin color amb l’elasticitat de les licres.

Treballant amb teixits de polièster, es poden realitzar els disseny que el client desitja com fotografies, degradats, textures, ombres, il·lustracions.

Oferim el servei de treure paper amb els plotters amb la màxima qualitat.

Quins objectes podem sublimar?

Qualsevol peça de polièster 100% (o almenys un 60%) o amb superfície de polièster pot ser sublimada. L’únic requisit addicional és que la superfície sigui blanca o d’un color molt clar.

Durabilitat i resistència

Les impressions per sublimació són molt resistents al desgast de rentats i fregaments que amb pas del temps sotmetem qualsevol producte molt especialment en el cas del tèxtil.

Tacte superfície

Al tacte resulta impossible distingir un objecte imprès i un altre igual sense imprimir. És sens dubte el millor sistema d’impressió, ja que la tinta penetra completament al polièster sense alterar-ne la textura.

Sublimació tèxtil al buit

Producció tèxtil amb plotters d'alta qualitat

Mimaki 300/160

Mimaki 150/160

Planxa sublimació al buit

Oferim impressionants imatges de qualitat fotogràfica a velocitats capdavanteres a la seva classe i proporciona l’última solució de gran format, poguent fabricar peces de moda, roba escolar, esportiva, laboral, etc.

Menú
Close

Cistella

Iniciar sessió

Hem enviat una contrasenya a la vostra adreça de correu electrònic.

Les vostres dades personals s’utilitzaran per donar suport a la vostra experiència a tot aquest lloc web, per gestionar l’accés al vostre compte i per a altres finalitats descrites a la nostra política de privadesa.

Already got an account?

Close

Categories